СПОДЕЛЕНОТО МАЙЧИНСТВО Е ДВОЙНА РАДОСТ

Бременността е прекрасно време за много бъдещи родители и е още по-специално, когато можете да споделите преживяването.  В това е убедена Лорън Манърс, чиято бременност съвпаднала с бъдещото майчинство на спасената от нея котка Дов.

Манърс от години отглежда и рехабилитира животни, но когато наближил краят на нейната бременност, тя решила да си вземе почивка, за да се съсредоточи на грижите за бебето си. Но в деня, когато взела това решение, забелязала ранена котка встрани от пътя и, естествено, не можела да я остави. Когато Лорън и съпругът й прегледали животното, станало ясно, че то също е в напреднала бременност. Младата жена увила котката в якето си и я отнесла при ветеринар.

След кратко лечение Дов се озовала в дома на Лорън, която се заела да издири стопаните й. Оказало се, че котката била бездомна и повече от година се хранила от контейнера за боклук зад близкото кафене. Тогава Манърс решила да приюти Дов за постоянно и двете бъдещи майки създали помежду си невероятно дълбока връзка, преминавайки през последните седмици на бременността.

Когато Лорън отишла в болницата, за да роди дъщеря си Кайли, тя имала предчувствие, че Дов също ще роди по това време. И била права. Връщайки се у дома, тя заварила шестте бебета на Дов.

„Когато дъщеря ми беше само на пет седмици, тя започна да забелязва котетата, защото беше с мен, докато ги храня, – разказва младата майка. – И котетата също бяха много любопитни и искаха да видят дъщеря ми”.

След няколко месеца, през които Лорън и съпругът й се наслаждавали на неочаквано голямото си семейство, те решили, че е време да намерят нови домове за котките. За щастие, те намерили любящи стопани в близост, така че могат да ги посещават, когато пожелаят. А малката Кайли със сигурност ще бъде голям любител на котките цял живот!

Вашият коментар